Alexandru Micu a fost confirmat în funcția de președinte al Federației Române de Yachting

Adunarea Generală a Federației Române de Yachting (FRY) l-a confirmat în unanimitate sâmbătă, 30 martie 2019, pe Alexandru Micu în funcția de președinte al acestui for pentru un mandat de doi ani. Alexandru Micu a deținut funcția de președinte interimar în perioada mai 2018 – martie 2019, în urma demisiei lui Ionuț Pițirigă.
Alexandru Micu este cadru didactic în cadrul Universității Maritime din Constanța, doctor în științe al Universității de Educație Fizică și Sport din București și deține un master în domeniul managementului și organizării bazelor sportive. Este unul dintre cei mai apreciați sportivi și antrenori din România, fiindu-i acordat titlul de „Maestru al sportului” și decorat cu Medalia „Meritul Sportiv” clasa a II-a.
Tot în cadrul adunării de sâmbătă, Iulia Fulicea a fost aleasă în funcția de vicepreședinte a Federației Române de Yachting, iar Andrei Octavian Teodorescu a obținut un mandat de membru al Consiliului Federal, ambii fiind multipli campioni naționali și balcanici și implicați activi în dezvoltarea yachtingului în România.
Pe lângă cele trei numiri, Adunarea Generală a mai aprobat rapoartele de activitate, financiar și al cenzorului pe anul 2018, precum și afilierea definitivă a „Asociaţiei Club Sportiv DAC Yacht Club” astfel numărul membrilor afiliați definitiv la FRY ajungând 23 de asociații.