Abu Dhabi Yacht Show 2010 va fi găzduit de Yas Marina

Cea de-a doua ediţie a fastuosului eveniment Abu Dhabi Yacht Show (ADYS), singura expoziţie anuală din Orientul Mijlociu dedicată sectorului superyachturilor şi megayachturilor, va fi pus în scenă în Yas Marina, gazda celebrului circuit Formula 1™Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix, în perioada 25-27 februarie 2010.

Târgul promite să fie mai grandios şi mai bine organizat decât în ediţiile anterioare. Noua locaţie se bucură de foarte mare succes, în mare parte datorită publicităţii oferite de Formula 1, eveniment ce a avut loc în noiembrie 2009, dar şi pentru facilităţile de acostare existente aici.

Spaţiile de andocare adânci şi disponibilitatea de deschidere împreună cu un spaţiu de retragere impresionant fac din acestă locaţie un must pentru toate superyachturile din lume. Potrivit directorului IYG, Franck Dailles, Yas Marina este ,,un spaţiu cosmopolit care se mândreşte cu o configuraţie estetică frapantă şi servicii de asistenţă excelente”.

Abu Dhabi Yacht Show (ADYS 2010) poate fi considerat cel mai exclusivist şi luxos eveniment din sectorul yachting. O gamă remarcabilă de super ambarcaţiuni cu lungimi variind de la 30 m la 100 m vor fi dispuse ca produse de excelenţă. De asemenea, ADYS va fi gazda unor evenimente şi activităţi speciale menite să creeze o reţea unică şi oportunităţi de socializare fructuoase, cum ar fi turneul de golf, întâlniri de afaceri, petreceri cocktail, prezentări de modă la palatul emiratelor şi o gală de caritate.

Leave a Reply