3 premiere mondiale Sunreef la Cannes Yachting Festival

Şantierele Sunreef Yachts din Gdansk, Polonia, au prezentat la Cannes nu mai puţin de 5 ambaracţiuni dintre care 3 premiere mondiale.
Sunreef 80 şi 60 fac parte din noua linie de catamarane cu vele. Dacă anul trecut am admirat, tot la Cannes, două machete ale acestor veliere, anul acesta am avut plăcerea de a păşi la bord.

Sunreef 80 – Premieră internaţională
Cu aproape 300 de m² de spațiu de locuit, Sunreef 80 este un superyacht ideal pentru excursii exclusiviste, charter și aventuri transoceanice. catamaranul este prevăzut cu patru cabine şi un salon ce oferă o incredibilă privelişte panoramică şi un decor liniştitor care îmbină teck-ul, cuarţul şi accentele metalice.
Flybridge-ul impunător, împreună cu terasa de la prova şi cockpit-ul creează spații de relaxare armonioase, cu mobilier mobil și opțiuni nelimitate pentru personalizare.

Sunreef 60 – Premieră internaţională
Coca numărul 1 a noului Sunreef 60, botezat Feel the Blue se mândrește cu un layout de 5 cabine, cu spații mari de relaxare în aer liber şi un flybridge echipat cu jacuzzi. Interioarele complet personalizate ale yachtului îmbină tonurile de albastru cu albul şi griul pentru un aspect marin contemporan.

 

 

40 Open Sunreef Power Diamond Edition – Premieră internaţională
40 Open a atras cu siguranţă toate privirile vizitatorilor de anul acesta, curioşi să vadă primul yacht din lume pentru a cărui finisaj exterior a fost folosită o vopsea aurie cu pulbere de diamante. Echipat cu două motoare Mercury Racing a câte 860 CP fiecare 40 Open potoleşte setea de adrenalină a celor aflaţi la bord. Însă costul acestei bijuterii plutitoare nu este deloc mic, aproximativ 1.300.000 Euro.