Traieşte o vacanţă de vis pe yacht!

 

Victory_Yacht (1)Dacă doriţi o altfel de vacanţă, în care să vă bucuraţi de mare şi de soare într-o atmosferă exclusivistă şi să exploraţi locuri şi insule noi navigând la bordul unui yacht de lux – Diana Star Cruises – o goeletă clasică construită din lemn, cu o lungime de 27, 5 metri, restaurată integral în 2017, vă aşteaptă la bord!

Victory_Yacht (7)Yachtul este dotat cu locuri de dormit pentru 12 pasageri în 6 cabine duble spaţioase, dotate cu climatizare performantă individuală pentru fiecare cabină, wifi şi baie proprie.

Victory_Yacht (3)

Victory_Yacht (5)Salonul spaţios (22 mp) oferă o privelişte panoramică de 360 grade, fiind vitrat pe cele patru laturi. Aici este amplasată o masă de 12 persoane care, în funcţie de dorinţa oaspeţilor, poate fi mutată şi pe terasă. Barul este echipat cu expresor profesional, maşină de gheaţă şi frigider.

Victory_Yacht (4)Puntea yachtului este extrem de spaţioasă, aici putându-se amplasa 12 saltele de plajă. Locul este ideal pentru diverse activităţi precum petreceri, yoga, fitness sau lecţii de dans.

Pe flybridge se află o altă zonă de relaxare, dotată cu fotolii, masă şi grătar.

Zona destinată echipajului (format din căpitan, stewart şi bucătar) şi bucătăria sunt complet separate de zona oaspeţilor, care se pot bucura astfel de intimitate pe parcursul sejurului.

Victory_Yacht (6)Pe durata croazierei (atunci când vremea o permite) vor fi deschise velele, având posibilitatea de a lua lecţii de sailing. Pentru cine doreşte, se poate face un program de gimnastică posturală, stretching şi lecţii de dans, cu un antrenor licenţiat, care va fi şi animator pe toată durata croazierei (opţiune la cerere).

Pe yacht sunt puse la dispoziţie şi alte dotări precum: un tender Zodiac 4,0 m + motor Jhonson 15Hp, 2 caiace, colac zburător, 6 echipamente de snorkeling, echipament de pecuit, 12 saltele de plajă, duş pe punte, scară de înot, pasarelă de debarcare etc.

Victory_Yacht (2)

PACHETE CROAZIERE PROMOŢIONALE

Yachtul se află în Grecia, în zona Atena. Pentru mai multe detalii vă rugăm să contactaţi

Diana Star Cruises

– tel. +40738844494

www.dianastarcruises.ro

DATE TEHNICE

Lungime totală: 27,5 metri

Velatură: 2 focuri, 2 rande

Propulsie: diesel Volvo TAMD 400 CP

Echipare: generator diesel 22,5 KWA

Viteză de croazieră: 8-9 noduri

Viteză maximă: 12 noduri

Autonomie cu motor: 750 Mn.

Capacitate rezervoare: apă = 5.000 litri, motorină = 2.000 litri, apă uzată = 4.000 litri

FACEBOOK
INSTAGRAM
EMAIL
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline